Et dusin stjerneskud

Du kan finde et dusin stjerneskud på dette billede. Billedet viser alle 12 vstjerneskud som kamearet fangede natten mellem d. 12. og 13. august.

Du kan finde et dusin stjerneskud på dette billede. Billedet viser alle 12 stjerneskud som kamearet fangede natten mellem d. 12. og 13. august.

Utrolig nok var det klart vejr natten mellem d. 12. og 13. august. Så jeg var selvfølgelig ude at kigge. Jeg fik ikke selv så længe under stjernerne, da jeg skulle tidligt op næste morgen. Men det blev da til 16 stjerneskud i løbet af 25 minutter.

Kameraet som jeg havde sat ud, var ligeglad med sengtider, så det tog billeder hele natten, 300 styk blev det til. Af de 300 billeder var der et utal af billeder med satellitter og fly og 12 billeder med stjerneskud. De 12 stjerneskud er gengivet på billedet til højre.