Lidt ændringer i menuen

For at de to indlæg “Se et stjerneskud I” og “Se et stjerneskud II” ikke skal forsvinde i mængden, har jeg nu lavet dem om til faste sider og lagt dem under deres egen menupunkt “Stjerneskud”.

Under dette menupunkt har jeg også oprettet to nye undermenuer. En til mine beretninger om stjerneskud og en anden undermenu til nyheder om stjerneskud. “Nyhederne” vil primært dreje sig udbrud fra sværme eller anden stjerneskudsaktivitet som er i vente og jeg forventer derfor at nyhedernes holdbarhed er begrænset.

For at få plads til menupunktet stjerneskud har jeg benyttet mig af lejligheden til at rydde lidt op i min menuline, så flere sider med generel information nu er kommet under en fælles menupunkt “Infosiden”.

Jeg synes selv at forsiden nu er mere overskuelig og håber at du har samme oplevelse.